szombat, november 03, 2012

Pancsolnak

Az utóbbi hetekben nagyon felbátorodtak a lányok a vízben. Nyáron még gondolkoztam rajta sokat, hogy Alízt be kellene iratni úszás oktatásra... itt mégis csak rengeteget van vízben. Aztán szinte mint annyi minden a gyerekek fejlődésében megoldódni látszik ez is szépen magától. Megérik rá, ellesi másoktól, nem kell erőltetni.

Mostanában többször voltak hasonló korú gyerek vendégeink akikkel együtt fürödtek (Rebeka, Raul, Máté) figyelte őket Alíz a kis úszógumijába kapaszkodva hogy mit csinálnak...

Aztán egyik délután levette az úszógumit, felhúzta a karúszóját és elindult be a vízbe. 2 nappal azelőtt még azért hisztizett, hogy nem halad az úszógumival és ő nem tud úszni... Elindult a kis barbis karúszójával, a lábával igyekszik ütemesen csapkodni és büszke magára, hogy úszik. :) Mondta, hogy meg is mutatja Máténak ha itt lesz :)

A slusszpoén, hogy ahogy Alíz levette utána Míra kezdte el felráncigálni az úszógumikat a kezére... segítettünk neki... aztán elindult be a vízbe :-o és amit előtte forszíroztunk, hogy nézd milyen fantasztikus, elengedünk kicsit... mire ő méltatlankodva kiabált... szóval így, hogy magától nekiindult az ellesett tudással, így most élvezi.

És akkor jöjjenek a felvételek a nőkről.

 


0 megjegyzés: